Empresa de vending a Manresa

Màquines de vending d’última tecnologia al voltant d’El Bages

Empresa de vending a Manresa

Les màquines de vending són uns elements que estan presents a les nostres vides quasi sense adonar-nos. A l’hora de pensar en una màquina de vending a tots ens vénen al capdavant les típiques màquines de llaminadures (com patates, xocolatines i fruits secs) encara que existeix una àmplia varietat d’opcions al respecte. A Recreset aportem el nostre petit granet de sorra i ens dediquem, des de fa anys, a la venda, instal·lació i manteniment de tota classe de màquines expenedores a Manresa i al voltant d’El Bages.

Som una empresa de vending a Manresa i, com a tal, t’oferim la més àmplia varietat de màquines expenedores, destacant les de begudes fredes, llaminadures, menjar i cafès, entre altres. T’oferim la màxima qualitat, una atenció amable i propera i un servei de manteniment constant, centrat sempre en les teves necessitats. Si vols demanar pressupost sobre alguna de les nostres màquines de vending, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que hem publicat a la nostra pàgina web i et donarem tota la informació que ens sol·licitis. Recorda que et facilitarem pressupost sense cap mena de compromís.

ESPECIALISTES EN MÀQUINES DE VENDING A MANRESA

 

SERVEI INTEGRAL

Realitzem l’assessorament, la venda, la instal·lació i el manteniment de tota classe de màquines expenedores a la zona d’El Bages. Estem especialitzats en begudes fredes, begudes calentes i aperitius. Demana’ns més informació ara mateix i et donarem informació sobre el servei inclòs i els preus i tarifes.

PROVEÏMENT

El servei que t’oferim una vegada hem instal·lat la màquina inclou el proveïment de la mateixa perquè mai es quedi sense gènere. Tenim unes rutes fixes que garanteixen el proveïment de totes les màquines. A més, ens encarreguem de què sempre estiguin a punt, gràcies al manteniment preventiu que realitzem.

 

Llocs en els quals es pot instal·lar una màquina de vending

Com t’hem dit al començament, les màquines de vending estan presents pràcticament a qualsevol lloc, ja que l’únic que necessiten és un endoll proper, nosaltres ens encarreguem de tota la resta. Ens desplacem fins a les escoles, benzineres, centres col·lectius, locals comercials i qualsevol altra zona del qual sol·liciten els nostres productes i serveis. Treu el màxim benefici possible gràcies a la nostra empresa de vending a Manresa.