Màquines de cafè a Manresa – El Bages | Màquines expenedores a Manresa – El Bages

Màquines de cafè a Manresa – El Bages

Màquines de cafè expresso | Càpsules de cafè | Cafè Lavazza

Máquinas de café en Manresa – El Bages

A Recreset portem a la seva oficina el sabor del millor cafè, perquè vostè i els seus treballadors puguin gaudir de l'autèntic expresso italià sense moure's del treball. La manera més pràctica i saborosa de prendre's un respir durant la jornada laboral. Estem segurs que quan ho provi no podrà resistir-se.

Som distribuïdors oficials de màquines de cafè a Manresa – El Bages de la marca Lavazza, capdavantera en cafeteres de càpsules i que ofereix una gran varietat de models, apropiats per integrar-se en qualsevol ambient. Tant es val si l'espai és gran o petit, si és per donar servei a un parell de treballadors o a un grup nombrós, amb Lavazza comptem amb alternatives adequades per a totes les seves necessitats.

Les nostres màquines de cafè a Manresa – El Bages són compactes, versàtils i molt senzilles d'utilitzar. Tan fàcils com triar la càpsula que es prefereixi, introduir-la en la màquina i prémer el botó. Amb un ampli assortit d'expressos, infusions o xocolates en càpsules que mantenen la seva frescor fins al moment d'arribar a la tassa.